субота, 13 червня 2015 р.

Оплачуване стажування CrossCulture Program в Німеччині

Програма стажування CrossCulture Program (CCP) є програмою для обміну думками та діалогом IFA (Institut für Auslandsbeziehungen). Програма реалізується в партнерстві з німецьким Федеральним Міністерством Закордонних Справ. З 2005 року він пропонує молодим фахівцям та волонтерам можливість розширити свій професійний і політичний досвід. З початку програми більше 350 учасників з 32 країн (ісламські країни і Німеччина) зібрали міжнародний досвід зі стажувань за кордоном в іншому культурному контексті.
Цього року, програма радо запускає новий модуль для шести країн ініціативи Східного партнерства Європейського: IFA, ймовірно, зможе присудити 12 стипендій для молодих фахівців з Вірменії, Азербайджану, Білорусії, Грузії, Молдови та України.
CCP пропонує форум для відкритого діалогу та взаємного навчання для всіх тих, хто бере участь і дозволяє їм виступати в якості мультиплікаторів. Міжкультурний обмін сприяє постійному діалогу людей і установ та підвищує утворення мереж між організаціями в Німеччині та країнах-партнерах на постійній основі. Таким чином, він стимулює транснаціональне співробітництво. Ваша організація може взяти участь у програмі стажування CrossCulture, пропонуючи або заохочуючи працівника звернутися за CrossCulture Internship (8 тижнів). Анкету для кандидатів, які хотіли б брати участь в програмі стажування CrossCulture можу вислати особисто.Додаткова інформацію, як в принципі і заявки на програму також можна знайти тут

CCP стипендії для учасників з країн "Східного партнерства" пропонує наступні переваги:
· Щомісячну допомогу 550 євро
· Оплата подорожі туди-назад
· Міський громадський транспорт в Німеччині
· Проживання (маленький мебльована квартира або окрема кімната)
· Консульський збір
· Медичне страхування
· Семінар з міжкультурної комунікації, організований IFA
Будь ласка, зверніть увагу що термін подачі заявок: 21 червня 2015.

Немає коментарів:

Дописати коментар