середу, 13 квітня 2016 р.

Kragmortha

Оригінальна назва: Kragmortha

Видавець: Black Monk, Galakta, Hobby world
Автор: Fabrizio Bonifacio, Riccardo Crosa, Massimiliano Enrico, Chiara Ferlito, Walter Obert
Вік: 6+
Кількість гравців: 2-8
Час партії: 30+ хв.

Cлуги темного мага бігають по ігровому полю - бібліотеці, в надії дістатися до столу Рігора Мортіса і стягнути звідти якусь книгу, думаючи, що книги можуть додати їм мізків ;) А книги, як ви розумієте, на столі трапляються всякі. Можуть попастися і корисні, а можуть і такі ... бррр ... краще б їх було обійти стороною, але вже пізно!
Але родзинка гри Kragmortha не в цьому, а в прокляттях, які через свою необережність отримують гобліни від свого володаря. Ці картки містять всякі забавні покарання: вам
доведеться до кінця гри говорити тільки крізь зуби, або стояти на одній нозі, або тримати цю картку підборіддям притиснутою до столу, і все в тому ж дусі. Уявляєте, скільки веселощів вас чекає!?

Моя особиста оцінка: 10/10

Це чудовий паті-гейм, в який легко ввійти, пояснити правила займе кілька хвилин, а задоволення і веселощів буде на цілий вечір. Мені дуже подобаються компоненти в грі, об'ємні красиві гобліни і маг, книжкові полички, ілюстрації на картах виролені просто чудово, а граючи в гру ти входиш в тематику і легенду навіть не помічаючи цього. В гру можна грати велику кількість разів, і вона не надоїдає. Це чудовий варіант провести вечір в колі друзів і досхочу насміятися. Ще один важливий нюанс це те, що хоч в грі й представлені можливості капостити іншим гравцям (ловити їх Рігором Мортісом, випихати в портал, через книги заклять передавати свої прокляття і т.д.), але це не псує настрою і стосунків між гравцями. Рекомендація - купити одразу протектори (спеціальний захист на карти), так як в грі є багато нюансів що з тими картами будуть робити інші гравці, і щоб їх не пошкодити це є дуже важливо.

Немає коментарів:

Дописати коментар