пʼятниця, 30 жовтня 2015 р.

Цирк Метеликів - The Butterfly Circus

Фільм "Цирк Метеликів" - це не захоплюючий фільм про міліардера з Уолл Стріт, навіть не про супер вмотивованого школяра чи студента, який всім доказує що він супергерой чи надзвичайна людина. Це фільм про вміння бачити прекрасне, про особливість, про любов до життя, бажання змінюватися, зусилля, надлюдські старання, щоденну працю і в кінцевому результаті.... перетворення в метелика. В список моїх улюблених мотиваційних фільмів впевнено можу сказати що він не просто вписався, а вкарбувався назавжди.
В моменти, коли нам здається, що нам тяжко - згадайте його. Коли Вам здаватиметься, що ви доклали максимум зусиль - подивіться відеоролик з TED з Ніком Вуйчиком. Почитайте його
біографію. Людина, котра подолала пекло на землі, пробувала покінчити життя самогубством і знову викарабкалася, щоб надихати життю інших людей! Найбільший мотиваційний оратор всіх часів і народів Нік Вуйчіч - грає головну роль в цьому фільмі. Хлопець, котрий не має кінцівок пише книги, знімається в кіно, катається на серфі, відвідав 45 країн і не перестає нас дивувати жодного дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар