субота, 15 лютого 2014 р.

Про фінансову грамотність або Освітня Програма "Перший Бізнес"

Мабуть прийшов час написати трішки і про програму, якою зараз займаюся сам. Все почалося з того, що закінчивши Інститут Громадського Лідерства я вирішив вступити до організації і також допомогти якось відродивши програму, яка вже кілька років не відбувалася. Звісно, що я не видумував колеса занову, а взявши контакти всіх попередніх тренерів зробив певну ротацію, змінив актуальність деяких лекцій і ми командою розпочали експериментувати з різними блоками. Зараз, Освітня Програма, це 8 блоків по 3 тренінги, які відбуваються в двомісячному терміні, і дають всі основні знання по бізнесу для тих, хто ще тільки думає чи стартувати бізнес, для тих хто зробив перші кроки, і для тих - хто зайшов в тупик і думає що робити далі. За 11 програм, які вже відбулися близько 2ох сотень молоді відвідали навчання і познайомилися з цікавими підприємцями, створили свою ідею, захистили її і частина навіть втілила їх в реальність. Формат програми є цікавим тому, що поєднує навчальні модулі, тренінги, круглі столи, екскурсії на приватні підприємства, зустрічі з успішними людьми та бізнес – іграми. Кожен слухач отримає індивідуальні
консультації провідних бізнес-тренерів, психологів та підприємців, матиме можливість поспілкуватися з власниками успішних підприємств у форматі запитання – відповіді. Організовується корпоративний відпочинок для учасників курсу, а також матиме можливість захистити свій бізнес-проект перед кваліфікованим журі та отримати корисні рекомендації. Зручний формат проведення: вечір п'ятниці та ранок суботи дозволяє навчатися на програмі і гостям з інших міст, що стає для них також цікавим досвіжом, маючи можливість поспілкуватися з успішними львівськими підприємцями та знайти новий досвід. Взагалі, найважливіше що відбувається на таких школах(не лише по бізнесу), це створення соціуму-товариства людей, котрі вміють більше думати, хочуть більшого досягнути, і в кінцевому результаті мотивують один одного до кращого результату. 



 ВІТАЛІЙ ХАРЕЧКО
підприємець, генеральний директор "каталонія", бізнес-тренер, викладач ОП "перший бізнес"

"Першим кроком після виникнення хорошої ідеї - є бізнес-планування. Другий крок, має бути конкретна дія, яка закладе фундамент нового бізнесу. До мене часто звертаються із питаннями, як краще спланувати свій бізнес. Буду радий і від вас отримати питання, які свідчать про ваші часті роздуми на тему планування та маркетингу."



АНДРІЙ СОБЧУК
власник мережі копі-центрів "студентський бум", бізнес-тренер, викладач ОП "перший бізнес"

"Дійте! Навіть якщо у вас немає досвіду - дійте!
Фермер, який не сіє зерна через страх, що рік може бути несприятливим, навіть не дає собі шансу. Проте фермер, який сіє, обробляє, постійно переймає досвід в інших, вчиться на своїх помилках і ніколи не здається, дуже скоро збере гідний урожай!"


 
ТАРАС МАКОТА
підприємець, розробник гри "козацька слава", бізнес-тренер,
викладач ОП "перший бізнес"

"Вибрати в житті ціль і щодня робити все можливе для її досягнення, так ніби це питання життя та смерті. Це секрет успіху."





Окрім тренінгів та зустрічів з підприємцями, буде можливість погратися в CASHFLOW, для того щоб дослідити свою фінансову психологію та почати змінюватися. Також, для слухачів всіх років організовуються зустрічі, кіноклуби, ігри, відпочинок, та найцікавіще, що випускник будь-якої програми має змогу знову відвідувати навчальну програму безкоштовно!
Більше інформації про програму на сайті ІНСТИТУТУ ГРОМАДСЬКОГО ЛІДЕРСТВА, а також в групах в facebook та vkontakte.
 

Ось так весело і цікаво проходить в нас навчання ;) Вартість: 800 грн. за програму
Тривалість: 2 місяці
Гнучка система знижок для колишніх студентів, випускників інших програм ІГЛ, пластунів, а також випускників школи реклами ім. Генрі Форда. Прийшов з другом? Також знижка! Завантажити анкету можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар