середа, 17 лютого 2016 р.

Hey, that's my fish

Оригінальна назва: Hey, thats my fish

Видавець: Granna
Автори: Günter Cornett, Alvydas Jakeliunas
Вік: 6+
Кількість гравців: 2-4
Час гри: 15 хв.

Разом з веселими пінгвінами гравцям доведеться зайнятися антарктичною риболовлею, швидко збираючи з криги рибу. Кожен гравець отримує в своє розпорядження команду пінгвінів одного кольору. На ігровому полі розкладаються шестикутники-крижини з однією, двома або трьома рибинами. Гравці по черзі виставляють своїх пінгвінів на крижини з однієї рибою, після чого починається сама гра. У свій хід гравець пересуває свого пінгвіна в будь-якому напрямку до
першої перешкоди, але тільки по прямій, тобто до іншого пінгвіна або відкритої води (порожньої ділянки поля). Крижину, з якої пінгвін почав рух, гравець забирає собі - це і є ваш улов! Гра триває до тих пір, поки хоча б один пінгвін в змозі продовжувати збір риби. Коли жоден з пінгвінів не може зробити хід, пора зважувати улов - сумуєте кількість риби на жетонах. Перемагає самий умілий і щасливий рибалка!

Моя особиста оцінка: 8/10

Мені подобається що партія гри йде дуже швидко, гра розвиває логіку, вміння мислити наперед, проробляти стратегію, аналізувати. Це весела гра, в якій можна грати як мирно і збирати собі рибку набираючи очків, так і заважати іншим, обрізаючи їм шлях і відкидаючи від цілої ігрової карти - тому гра підійде абсолютно усім. Дуже кльово виконані компоненти в польській версії гри. Українська, російська і навіть англійська - повна "халтурка" (хіба що хочете сидіти самі і розмальовувати, тоді додайте до оцінки +1). Гра кльово продумана, цікава і проста механіка, для того щоб людинну ввести в правила достатньо менше 2 хв.


Немає коментарів:

Дописати коментар