понеділок, 2 лютого 2015 р.

10-ий ювілейний набір Школи Реклами ADFORD у Львові

Не маю права закликати і рекомендувати, бо сам там не вчився. А відповідно, якщо порекомендую, а хтось піде і йому не сподобається - буде неприємно нам обом. Тому, можу тільки поширити інформацію про цю організацію.

Заняття проходять протягом усього курсу два-три рази на тиждень, як правило, ввечері буднього дня (19:00 – 21:00).

Є два варіанти навчання:
– повний курс (зазвичай 2 місяці)
– і можна відвідувати окремі тренінги

Якщо б раптом комусь був потрібний диплом, то для того щоб його отримати треба прослухати 10 занять з 12.
 Ті хто закінчує курс, має можливість отримати знижку 45 % на всі подальші курси.

У Львові заняття відбуваються за адресою просп. В’ячеслава Чорновола, 2 (Event-hall KIHO, ex-Millenium).
Виїзні тренінги чи майстер-класи: на території медіа компаній чи підприємств тренерів.

Я був від цієї школи на навчаннях в Варшаві, але вони були всього навсього 4 дні, і в тих 4 дні було тільки 3 лекції, тому судити і розказувати про якусь конкретику мені дуже важко. Але хочу сказати наступне: якщо ви початківець, вас просто цікавить реклама чи журналістика, і
ви хочете зрозуміти основу - варто не задумуючись. Від відгуків що чув - задоволені. Якщо ви вже шось трохи знаєте і бачили, а особливо якщо ви справді фахівець своєї справи, ви цим живете, цікавитеся, багато читаєте - то думаю що вас не здивують. Впринципі, гуру в медіа-рекламі чи інтернет-маркетингу в Україні і так не дуже багато, а таких майстер класів вони й не дуже дають. Та що я буду розписувати: читайте самі тут.

Якщо хтось був і йому сподобалося і хоче порекомендувати - то буду вдячний за коментарі, можливо це комусь допоможе поступити. А з іншого боку, Ви можете прийти на перше заняття, яке є безкоштовним, і там все розпитати! Відкриття 10-го ювілейного курсу Школи реклами ADFORD розпочнеться 11 лютого 2015 р. о 18.30 в актовій залі Львівської комерційної академії (вул. Туган-Барановського, 10).
Програма заходу:
- Конференція з нагоди початку 10-го ювілейного курсу за участю керівництва Школи, партнерів і тренерів;
- кава-перерва;
- Перше безкоштовне заняття "З чого розпочати рекламну кампанію? (УТП, ЦА, позиціонування)", проведе Олександр Гавріш, директор Школи реклами ім. Генрі Форда (ADFORD).

P.S. Від халяви відмовлятися гріх. А якщо Вам сподобається, диви, може й підете вчитися ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар