четвер, 3 квітня 2014 р.

"Зробимо Україну Чистою!" 2014 рік

Буду відвертий що не є затятим екологом. На жаль, використовую як і більшість без економії воду, користуюся пластиком і поліетиленом, не намагаюся утилізовувати сміття (тільки нещодавно почав збирати батарейки в літрову банку, подивимося на скільки мене вистарчить). Звісно, що дуже поважаю креативних людей, людей які працюють в області зменшення кількості сміття, людей, котрі розуміють що вони роблять щось не так, і хочуть зробити щось дійсно кльове!
12 квітня 2014 року відбудеться четверта всекраїнська акція з прибирання парків, скверів, пляжів та інших місць відпочинку – "Зробимо Україну чистою! 2014". В цьому році до організації залучено більше 250 000! І я б хотів щоб Ви також приєднувалися!

Зробимо Україну Чистою – це громадська ініціатива. Мета – покращити якість життя простими діями. Ми не схвалюємо вчинки тих, хто смітить у парках та на вулицях, але на цьому не зупиняємось. Ми готові власноруч зробити нашу країну чистішою! Ми не підтримуємо жодної політичної партії. Ми діємо в рамках міжнародного соціального
проекту «Let's Do It!», який спрямований на те, щоб очистити від сміття нашу спільну домівку – Планету. До цієї чудової ініціативи вже долучилися більше 90 країн світу. І ти також маєш змогу це зробити!
Цього року вирішив загладити свою провину перед матінкою Землею і взяти на себе відповідальність координації з прибирання парку Високий Замок, а саме цієї території:

Буду радий кожному, хто готовий долучитися до прибирання парку "Високий Замок". Радо підтримаю ініціативу окремих груп (компанії людей, організації, ініціативної групи, бізнес-структури чи товариського середовища). Приємно, що вже свою прихильність і бажання долучитися проявили пластуни, члени Інституту Громадського Лідерства, Католицьке Скаутство Європи, члени молодіжної організації "AIESEC", ретроавтомобілісти Львова, які готуються до заїзду Leopolis Grand Prix, працівники Oriflame, Coca Cola, Nestle та багато багато інших ініціатив, які просто не зможу перелічити.
Всі разом волонтери, які залучені до прибирання, збираємося на парковці [позначено на карті] на Високому Замку 12 квітня об 11:00 год., звідки й буде розприділено усіх по різних зонах прибирання.

Якщо ТИ хочеш долучитися і допомогти нам зробити свою країну чистішою, заповнюй дану форму:


А це проморолик цьогорічного проекту "Зробимо Україну Чистою!". Як на мене, дуже гарно, професійно і цікаво. Зустрінемося на прибиранні!

Якщо ж Вам не вдається долучитися до прибирання Високого Замку, але ви хочете бути корисними в цій ініціативі, радо запрошуємо Вас зв'язатися з координатором Вашого парку чи Вашої місцевості і узгодити про Ваше долучення, місце зустрічі та старт толоки! Гарного дня! JustDoit!

Немає коментарів:

Дописати коментар