пʼятниця, 30 травня 2014 р.

Оголошено відбір на «Школу європейського політика»

ВГО «Молодий Народний Рух» оголошує відбір учасників на «Школу європейського політика», яка проходитиме 7-9 липня 2014 року в Києві. Школа проводиться за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.
Мета «Школи європейського політика» – формування свідомої політичної еліти, виховання нової генерації молодих політиків на базі європейських цінностей та надання їм необхідних знань про шляхи реалізації своїх лідерських якостей в умовах сучасного політичного життя України.
У програмі школи заплановані зустрічі з політиками з Німеччини, народними депутатами України, відомими громадсько-політичними діячами, екскурсія Верховною Радою України, лекції, тренінги та дискусії.

Участь у школі є безкоштовною. Організатори також забезпечують проживання, харчування та частково проїзд учасників.
Стати учасниками «Школи європейського політика» можуть молоді люди віком від 18 до 25 років, які перемогли у відборі.
Для участі у відборі до школи необхідно до 20 червня надіслати на адресу організаторів konkurs_mnr@ukr.net есе на тему:
«Яким має бути український політик після Євромайдану?»

Роботи мають бути у вигляді творів есе, написаних 12-м шрифтом Times New Roman, і по обсягу не перевищувати 1-1,5 сторінки. У електронному листі також потрібно вказати наступну інформацію:
- ім’я та прізвище
- дата народження
- навчальний заклад
- громадська організація (якщо є)
- контактний телефон та e-mail
- звідки дізнались про школу?
- що Вам дасть участь у «Школі європейського політика»

Переможці конкурсу будуть оголошені 23-го червня 2014 року та опубліковані в офіційних сторінках Молодого Народного Руху в соцмережах: Facebook та Вконтакте

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проекту за телефоном: 0975102303 (Олексій Захарченко), е-mail: oleksiy.zakharchenko@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар