понеділок, 10 лютого 2014 р.

Про Вуличний Університет і Євромайдан SOS

Так як я є пластуном, не можу не порекомендувати таку цікаву зустріч, яку організовують спеціально для молодих активних пластунів Львова. Особливість зустрічі в тому, що вона є відкритою для усіх бажаючих, то ж приходьте самі і приводьте друзів. На зустрічі буде дві цікавих людини. Відбудеться зустріч 13 лютого, в той самий день, коли й майстер клас від Романа Вінтоніва(Майкл Щур) але пізніше та в центрі, на вул. Шептицьких 16, 3 поверх о 19.00. Розпочнеться з знайомства з координатором проектів "Вуличний університет" та "Освітня лабораторія" Тарасом Прокопишиним. Він розповість про те, як народився цей проект та як зараз розвивається. Ви зможете з ним познайомитись та обмінятись контактами. Тарас - відкрита і цікава людина,
готова до співпраці. З ним Ви можете спробувати втілити в життя свої сміливі ідеї. Другою гостею нашої зустрічі стане Ірина Мухіна, яка розповість про ініціативу Євромайдан SОS, про внутрішню її організацію та аспекти.

Крім того, організатори запевняють що на нас чекає ще один сюрприз, але який ми дізнаємося вже на зустрічі. Тому, зустрінемося там, або ж ви зможете дивитися стрім та відеозапис вже з зустрічі ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар